Grand VJ RC2

A general discussion about ArKaos and other software (i.e. other software that is part of your creation process like Blender, After effects, Artmatic,..)

Moderators: Jdoniaute, crustea

Grand VJ RC2

Postby JJJ » Fri May 22, 2009 12:19 am

Downloaded the RC2 and installed it.

As it initializes the splash screen only says Grand VJ 1.1.

I was expecting it to say Grand VJ RC2 as the RC1 splash screen said ...RC1 on start up.

Is the download correct?
JJJ
JJJ
Expert user
 
Posts: 113
Joined: Tue Jul 25, 2006 4:27 am

Postby alchemist » Mon May 25, 2009 8:33 am

Hello,

This is normal : we removed the "RC" terms in the binary. If you see "GrandVJ 1.1", it is fine :)
alchemist
Expert user
 
Posts: 439
Joined: Wed Dec 05, 2007 2:06 pm

Postby Meyzo » Thu May 28, 2009 9:57 pm

Hi !

I'm trying to download the 1.1 RC2, but as the RC1, it seems not anymore available ! where can I download it, please ?
Is the final 1.1 version is supposed to be released soon, or are you working on a RC3 version ?
Thank you in advance !

Meyzo
Meyzo
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am
Location: France

Postby alchemist » Thu May 28, 2009 10:06 pm

Hello,

Did you look in the "GrandVJ" forum ? The links are there : http://forum.arkaos.net/viewtopic.php?t=5928
alchemist
Expert user
 
Posts: 439
Joined: Wed Dec 05, 2007 2:06 pm

Postby Meyzo » Thu May 28, 2009 11:28 pm

yes, that's what I did, but I know what was wrong now :
I got Google Chrome as my default web explorer, and it won't work, saying that the page was not anymore available !
so I tried with Internet Explorer, and it works now !

thanks again !!
Meyzo
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am
Location: France


Return to Software - General discussion about software (other than ArKaos)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron