*DO NOT INSTALL FLASH PLAYER 10 WITH ARKAOS VJ*


This forum is not the place to request for urgent assistance

If you have an urgent support request or have a problem concerning registration, serial numbers, orders, personal info etc.. you must go to post a trouble ticket instead of using this forum.

Moderators: Jdoniaute, crustea

*DO NOT INSTALL FLASH PLAYER 10 WITH ARKAOS VJ*

Postby matthieu » Mon Dec 22, 2008 11:22 am

Dear users,

Since a few days, Flash 10 is the official Flash Version. Unfortunately, it breaks compatibility with ArKaos VJ, even with the 3.6.5 beta version.

In the mean time, if you installed it and you have problems (lock at startup on windows, black picture on mac), please follow these steps:

PC:
Uninstall Flash 10 first: C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\uninstall_activeX.exe
Install Flash 9 activeX:
ftp://www.arkaos.net/pub/Support/Instal ... ctiveX.exe

Mac:

The easiest is to install a local version of the netscape flash plug-in only for ArKaos VJ. That way, you will be able to keep the latest flash player for all other apps. In order to do so, please follow the instruction here below:

Download the following file, and decompress it into your ArKaos VJ installation directory.

ftp://www.arkaos.net/pub/Support/Softwa ... KaosVJ.zip

You should then have a "Flash Player/" directory beside your "ArKaos VJ 3.6.5 beta 2.app" application bundle.

Next time you will start ArKaos VJ, Flash files playback will work again.

Cheers,
Matthieu

PS: thanks JJJ for the error report ;-)
Last edited by matthieu on Mon Dec 22, 2008 2:05 pm, edited 2 times in total.
matthieu
Expert user
 
Posts: 1612
Joined: Thu Jan 30, 2003 6:18 pm
Location: Brussels

Postby rayrik » Tue Jan 06, 2009 3:09 pm

rayrik
Newbie
 
Posts: 4
Joined: Thu Aug 09, 2007 12:39 am

Postby munkeyrach » Sun Jan 11, 2009 5:42 pm

User avatar
munkeyrach
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Postby munkeyrach » Sun Jan 11, 2009 5:46 pm

User avatar
munkeyrach
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Postby munkeyrach » Sun Jan 11, 2009 6:05 pm

User avatar
munkeyrach
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Postby aviray » Sun Jan 11, 2009 10:19 pm

aviray
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 08, 2009 3:48 pm

Postby munkeyrach » Sat Jan 17, 2009 2:06 pm

Unfortunatly I still havnt got it to work I unistalled flash and reinstalled and arkaoss still didnt work. Unfortunatly I do not know much about computers so if anyone has time to tell me step by step ( as I still am not too sure which flash to use as there is more then one for windows) thats would be so so helpfull. I really want to get Arkaoss working again. I have windows Vista and Arkaoss Vj 3.0
User avatar
munkeyrach
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Postby alchemist » Sat Jan 17, 2009 8:18 pm

Hello,

Try to update to the latest version, which is 3.6.5 beta4 ;)
alchemist
Expert user
 
Posts: 439
Joined: Wed Dec 05, 2007 2:06 pm

Postby munkeyrach » Sun Jan 18, 2009 1:38 pm

oh cool. And do I do that threw the website?
User avatar
munkeyrach
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Postby alchemist » Sun Jan 18, 2009 5:25 pm

alchemist
Expert user
 
Posts: 439
Joined: Wed Dec 05, 2007 2:06 pm

Postby munkeyrach » Tue Jan 20, 2009 11:39 pm

so I am still trying to fix the flash problem. I have downloaded the latest version 3.6.5 beta4 but have not installed it yet. Hoping i can get this flash problem fixed first.

BUT does the 3.6.5 beta4 work with flash 10?, and when I open and install 3.6.5 beta4 do I need a new serial number etc

sorry to be a pain But I MUST keep trying untill I get my program up and running again. :oops:

its taking ages Hey?!?!?! :roll:
User avatar
munkeyrach
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Postby alchemist » Wed Jan 21, 2009 12:15 am

ArKaos VJ 3 will not be compatible with the latest versions of Flash. This version is too old, please upgrade first.

ArKaos VJ 3.6 will work with Flash 9 without any problem ;)
alchemist
Expert user
 
Posts: 439
Joined: Wed Dec 05, 2007 2:06 pm

Postby munkeyrach » Tue Jan 27, 2009 6:34 pm

Thanks for all the help :) I installed it and it loaded up fine, now I am just waiting for a new serial and all systems should be go!!!. when I learn how I will try and make somthing to show you all my appreciation for the continued help that this forum has show:)
User avatar
munkeyrach
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am

Re: *DO NOT INSTALL FLASH PLAYER 10 WITH ARKAOS VJ*

Postby zorcl » Mon Feb 16, 2009 12:29 am

Macbook Pro Core2Duo 2,8 GHz Unibody, OS X 10.6.1, 4 GB RAM
zorcl
Confirmed user
 
Posts: 68
Joined: Fri Nov 08, 2002 11:46 am
Location: Bern/CH

Postby M-.-n » Fri Jun 12, 2009 11:01 am

M-.-n
 

NUVJ

Postby dantronic » Tue Jun 30, 2009 5:36 pm

dantronic
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am
Location: United States of America

Postby M-.-n » Wed Jul 01, 2009 10:19 am

M-.-n
 

Flash

Postby andylampy » Wed Jul 08, 2009 5:18 pm

Is there any plans to fix this problem, I'm sure I'm not alone in using my comp for other stuff as well as arkaos and as flash is constantly being updated (and these updates are often required for various websites, etc) I'm not keen on sacrificing the functionality of my machine.

Cheers
andylampy
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 01, 1970 2:00 am
Location: Ireland

Postby arween » Mon Jul 13, 2009 9:01 pm

arween
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 26, 2008 11:26 pm

Postby haraldwalker » Sun Jul 26, 2009 7:18 pm

haraldwalker
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 28, 2008 10:55 pm
Location: Netherlands

Re: *DO NOT INSTALL FLASH PLAYER 10 WITH ARKAOS VJ*

Postby djdarkwave » Thu Mar 03, 2011 3:11 am

Is this still a problem with Arkaos VJ?

I'm moving to a new laptop and still need to use 3.6. I remembered seeing this thread so I've avoided installing Flash 10 so far but I realized I need it for something else.

Then I checked my old system which is working fine with 3.6 and I see that it has Flash 10.1.53.64 installed so should I assume this is working now?

My new laptop is Windows 7, old one is Windows XP.

Thanks

Steve
Steve
DJ Darkwave

http://www.djdarkwave.com
djdarkwave
Newbie
 
Posts: 14
Joined: Tue Sep 07, 2004 10:39 pm
Location: Rochester, NY


Return to Support & Assistance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron