ArtNet not working...

What kind of DMX devices do you use? How do you use them? Have a problem configuring it with MediaMaster? Have a tip to share on how to use it?
ALL about lighting desks, controllers, adapters, LED fixtures etc.. and ArKaos goes here!

Moderator: Jdoniaute

ArtNet not working...

Postby hwell » Tue Apr 28, 2009 7:29 am

Hello,
i've got a problem with arKaos VJ DMX 3.6.1 using it with ArtNet. I'm using a mac with Mac OS X 10.5.6 running.
The problem is. I can go to DMX setup, but then I see "Use Device" option switched on, but the dropdown box is disabled and "ETCNet2" is selected.
What should I do? I have to do a show tomorrow...

Thanks in forward :wink:
hwell
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 28, 2009 7:24 am

Postby alchemist » Tue Apr 28, 2009 9:08 am

Hello,

Did you setted your IP address in the ArtNet range (2.x.y.z) ?

Also, please use the version 3.6.5 beta 2, which has better support for Quicktime and Flash (+ bugfixes). It is available in the forum.
alchemist
Expert user
 
Posts: 439
Joined: Wed Dec 05, 2007 2:06 pm


Return to Hardware - General discussion about hardware for Show/Lighting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest