sending midi from Max/Msp to Grand VJ

What kind of MIDI devices do you use ? How do you use them ? Have a problem configuring it with GrandVJ? Have a tip to share on how to use it ?
ALL about MIDI keyboards, controllers, adapters etc.. and ArKaos goes here !

Moderators: Jdoniaute, crustea

sending midi from Max/Msp to Grand VJ

Postby hansmittendorf » Tue Mar 10, 2009 9:00 am

has someone tried to send midi from Max/Msp to Grand VJ yet?
hansmittendorf
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 09, 2009 8:23 pm

Postby alchemist » Tue Mar 10, 2009 9:47 am

Hello,

It should be possible, if you use a virtual MIDI patch as MidiYoke in Windows. Or, if Max/MSP supports ReWire, it should also work.
alchemist
Expert user
 
Posts: 439
Joined: Wed Dec 05, 2007 2:06 pm


Return to Hardware - General discussion about hardware for VJ/DJ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests